Ons pension

Zolang als dat wij de uitlaatservice draaien, bieden wij ook pensiongelegenheid aan voor onze uitlaatservice honden, aan huis. Wat houdt dat in? Heel simpel eigenlijk, jouw hond komt gewoon bij ons logeren in huis, net zoals wij onze eigen honden thuis houden. Dit doen we kleinschalig zodat er altijd volop aandacht blijft uitgaan naar iedere logeetje, klein of groot, jong of oud, actief of minder actief, voor iedereen doen we ons uiterste best. Ons leven is ingericht op het gelukkig maken van onze eigen honden en een logé kan daar heerlijk van komen meegenieten met ons. Bewegen, luieren, buiten zijn, samenzijn, genieten, daar doen we het allemaal voor.

 

Wil jij jouw hond bij ons in pension laten logeren? Dan zijn er een paar dingen om rekening mee te houden:

1) jouw hond is geen gevaar voor andere honden/mensen;

2) jouw hond is geneutraliseerd;

3) jouw hond kan goed luisteren naar zijn/haar naam.

 

Proefnachtje

Voordat je boekt voor een langere periode nodigen we jouw hond uit om minimaal één nachtje proef te komen draaien. Op de dag dat je jouw hond komt ophalen hoor je direct of jouw hond in ons pension kan verblijven voor een langere periode. Als er bijzonderheden zijn, dan bespreken we die ook direct.

 

Kennel vs. ons pension aan huis

Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht besteed aan de behoefte van jouw huisdier in grotere opvanggelegenheden. En dat is heel fijn want we kennen helaas te veel verhalen waarbij het niet goed is gegaan. De grootste aanleiding daartoe is veelal dat er gewoonweg geen toezicht is. Jouw hond wordt in een groep gezet met andere honden en gaat of de boel op stelten zetten of kwijnt helemaal weg. Of je hond zit ineens drie weken lang tussen allemaal gestresste honden of helemaal alleen in een kennel, wordt niet uitgelaten, verveeld zich stierlijk of wordt depressief. En niet weg te laten het eindeloze geblaf wat niemand hoort en waar niemand iets aan doet. Het is misschien leuk voor de portemenee maar voor de meeste honden echt geen pretje. Natuurlijk zijn er ook honden voor wie zo een kennel wel werkt maar wij kennen er maar weinig. Onze honden leven dag in, dag uit met ons als hun baasje en ze krijgen van ons hun persoonlijke zorg, liefde en aandacht. Bij ons in het pension nemen we precies die taak heel even van je over en maken we er ook nog eens een leuke vakantie van voor jouw hond. En als kers op de taart delen we iedere dag beeldmateriaal zodat je echt zorgeloos kunt genieten omdat je ziet dat je hond super gelukkig is, zelfs als jij er heel even niet bent. 

 

Praktische info

Wat geef je mee als je hond bij ons logeert?  

- het eigen voer;

- eigen mandje/dekentje.

Wanneer kun je halen & brengen?

- Van maandag t/m vrijdag op een samen af te stemmen tijdstip (tussen 09:00 en 16:00 uur).

Wat zijn de kosten?

- € 35,00 per nacht, per hond. € 65,00 per nacht, per twee honden;

- € 10,00 per nacht extra, per hond wanneer jouw hond intensievere begeleiding/zorg nodig heeft en/of extra risico met zich meedraagt.

 

Reserveren?

Neem dan contact met ons op. Let op: omdat we een kleinschalig pension zijn, zitten we snel vol.