Laat hier je beoordeling achter!

Er wordt gevraagd om je e-mailadres maar deze wordt niet getoond op de website, enkel de naam die je invult en het bericht dat je achterlaat.

Reactie plaatsen

Reacties

Jessica De Koning
een maand geleden

Inmiddels loopt onze boxer Bailey alweer bijna 2 jaar mee in de uitlaatservice van YDOJ. Met veel plezier voor zowel baas als hond. Ik laat haar met een gerust hart achter bij hen! De filmpjes die je ontvangt zijn ook tof. Het is voor haar echt een feestje en het begint al bij het ophalen. Ze komt ook moe en voldaan terug. Communicatie met Joanne en Benjamin is ook fijn. Als je vragen hebt komen zij met tips en adviezen. Als je een eerlijke en transparante uitlaatservice zoekt ben je hier aan het juiste adres ben ik van mening!

N. & S.
een maand geleden

Onze honden (herders) worden al jaren opgehaald door Benjamin en Joanne. De uitlaatservice is flexibel en professioneel. Benjamin is heel zorgvuldig met ophalen en thuisbrengen. Onze pup is zelfs vanaf 10 weken mee gegaan, daar hadden wij volle vertrouwen in! De honden zijn dol op Benjamin en Joanne. Zo zit ik met een gerust hart op mijn werk en hebben mijn honden ook een leuke dag :)

Ook hebben we gebruik gemaakt van gedragstherapie en roedelwandeling. Hierin hebben we veel geleerd. Ook op andere plekken heb ik training gehad, maar Joanne kwam met échte oplossingen voor het probleemgedrag.

Sandra
een maand geleden

Nu 3 jaar geleden had onze lieve puber hond James een beetje extra hulp nodig. Hoe gedraag je je als grote, lieve maar ook best dominante puber hond? Want hij wilde voor ons zorgen, ons bewaken , wilde hij ook een beetje stoer zijn. Maar eigenlijk was hij ook zo onzeker. Joanne was een geschenk uit de hemel. Met haar duidelijke, lieve, en rechtvaardige aanpak, veranderde James in een meer zekere en ontspannen hond. Mag en hoeft hij niet voor ons te zorgen. Kreeg ik heel goede en fijne tips om sterker in mijn schoenen te staan. Waardoor ik de leiding weer kon nemen. Mag ik nog altijd alle vragen stellen. Helpt ze waar nodig en geeft nog altijd liefdevol advies als ik daarom vraag. Want het is heel belangrijk dat James een gelukkige hond is. Zonder Joanne weet ik niet hoe het was gegaan. Dus lieve Joanne, dank je wel. Ik geef ook regelmatig het advies aan andere honden eigenaren om contact met jou te zoeken voor tips en of hulp.

Sandra
een maand geleden

Onze hond James gaat heel vaak mee met Joanne en Benjamin. Hij zit soms echt te wachten tot Benjamin hem ophaalt. Hij loopt altijd enthousiast mee. Het is steeds weer genieten om het filmpje te zien! Ze lopen in een fijne roedel en zie vrolijke ontspannen honden. Ook gaat James soms naar het pension en ook dan krijgen we elke dag een filmpje.
Het contact met Joanne en Benjamin verloopt altijd heel erg fijn en prettig. Er wordt altijd meegedacht.
Wij zijn echt heel erg blij, tevreden en vooral dankbaar. Ze hebben beide een belangrijke plek in m’n hart.

Natasja
een maand geleden

Onze Appenzeller wordt altijd netjes opgehaald
Wat erg leuk is, is dat we altijd een filmpje van de wandeling krijgen. Daarop is ook goed te zien, dat de (vele) honden altijd netjes bij haar blijven lopen.
Ook is er de flexibiliteit als er een keer geschoven moet worden met dagen.
Dus, wij zijn blij met deze uitlaat.

Ad
2 jaar geleden

Het lijkt alweer zolang geleden, maar voorjaar 2021 merkte ik, dat door nare omstandigheden, onze twee golden retrievers, Castor en Pollux, een verkeerd leven leden. Ze waren 9 jaar, twee broers uit hetzelfde nest en werden veel te zwaar. Hun vacht was niet mooi en gesocialiseerd in hun honden bestaan waren ze niet. Ze hadden best een goed leven: veel ruimte, veel mensen, veel eten. Alles te veel, behalve honden, die waren ze niet gewend.

Er moest iets gaan gebeuren en ik schaamde me best om mijn honden zo aan een vreemde te moeten tonen en te gaan overleggen wat wel en niet (meer) mogelijk was.
Ik heb er tijd voor genomen en heb meerdere teksten vantrainers, hondenscholen enz. op internet gelezen. U kent dat wel, zoeken naar die ene, bijna onvindbare alleskunner, want het werd een niet alledaagse vraag. Resocialiseren, afvallen, commando's opvolgen, vacht verzorgen en deze twee lieve mensen vrienden afleren naar iedereen toe te lopen. Dat waren mijn gedachten. Wellicht is dat wel veel te weinig, dacht ik nog. Zijn ze te helpen? Dacht ik ook....

Ik las de website van Joanna, nu Your Dog, Our Job en herlas hem en las het artikel waarin zij beschreef wat haar liefde voor de hond impliceert.
Ik heb niet langer verder gelezen of gekeken, heb een afspraak gemaakt. Zij kwam, ik zag haar en voelde "gewoon" dat zij die alleskunner was die ik zocht. We hadden nog geen woord gewisseld, maar ik keek naar de reactie van mijn honden.

Ik had gelijk. Zij kon het, samen met Benjamin en met veel, heel veel inzet, geduld en liefde zag ik mijn honden veranderen.

We hebben afspraken gemaakt, ik deed wat mij werd gevraagd en ik heb geluisterd en gedaan wat ik mocht doen.
Het grote plan, de volledige verandering heeft lang geduurd en ik ben uiteindelijk samen met Joanna gaan wandelen met mijn honden en die konden "gewoon" loslopen! Ik kon wel huilen van blijdschap.

De twee retrievers waren slank geworden, zagen er prachtig uit en luisterden naar ieder commando.

Nu, januari 2022, ben ik met mijn honden naar Italië gegaan. Ik woon vlak bij Rome, aan de kust met het strand en de Middellandse Zee in mijn voortuin. Persoonlijke omstandigheden hebben er toe geleid dat ik de beslissing heb genomen een langere tijd naar Italië te gaan

De honden genieten, vinden de zee wat eng want de golfjes vallen hen aan (dat vul ik in) en bij iedere wandeling mijmer ik even terug naar waar het begon: In Ede na een gesprek met Joanna.

Lieve Joanna en Benjamin. Ik kan jullie niet genoeg bedanken.
Wat ben ik blij en dankbaar dat jullie in mijn leven zijn gekomen. Ik hou van jullie!

Robert & Charlotte Sol
2 jaar geleden

Onze honden Lucky en Tara worden al een tijdje regelmatig opgehaald door YD OJ uitlaatservice.
Wij zijn heel tevreden met de flexibiliteit en het professionalisme.
De extra activiteiten die nu beschikbaar zijn spreken ons ook aan en wij zullen in de toekomst ook aan deze activiteiten graag deelnemen.
Veel dank voor de goede zorgen om onze honden

Loes
2 jaar geleden

Ons gezin werd uitgebreid met Duitse Herder pup en een paar maanden later werd de lockdown aangekondigd. Hij was zo'n blije jonge pup, die tijdens wandeling niet te houden was als hij andere hondjes zag. Hij moest en zou met heel veel geblaf erop af om te spelen.
Toch moest hij socialiseren. Ik dacht ik moet op zoek naar een uitlaatservice, zodat hij kan leren wat het is om in een roedel te zijn. Ik kwam terecht op de site "Hond Puur Natuur" ( NU "Your Dog Our Job") en was ik gelijk overtuigd. Dit is wat ik wilde voor mijn pup en tot nu toe geen moment spijt van gehad.
Joanne & Benjamin zijn zo bevlogen, heel betrokken en liefdevol naar de hond en ons. Wij hebben dit mogen ervaren, nadat onze pup al snel een OK moest ondergaan. Ze waren zo meelevend en geïnteresseerd hoe het met hem ging. En kon met heel veel vragen bij hun terecht en dat was een fijn gevoel, omdat we voor het eerst hondenbezitters waren.
Als hij de bus hoort kan hij niet wacht om de bus in te gaan. En ik zit dat thuis te wachten op het filmpje, om te zien hoeveel plezier hij heeft met de andere honden. Je hoort hoe ze tegen de honden communiceren de liefde in hun stemmen en hoe goed de roedel luistert naar hun luistert.

Eliza
2 jaar geleden

Wij laten onze honden al een geruime tijd meelopen in de roedel van Joanne en Benjamin. Kanjer loopt al een kleine 4 jaar mee en heeft het enorm naar zijn zin. Joanne en Benjamin zien echt je hond en geven hem zoveel liefde en aandacht dat Kanjer zich een hele bink in de groep voelt, en dat voor een boomer hahaha. Joy is als pup van 8 weken gelijk meegegaan met de groep. Wij vonden dat in het begin heel spannend. Benjamin heeft ons in het hele proces begeleidt door extra filmpjes/foto’s te maken en die met ons te delen. Ook heeft Benjamin met het ophalen en wegbrengen continue met ons overlegd hoe het met Joy gaat en onze vragen beantwoord. Joy is nu 9 maanden oud en we hebben er zoveel plezier van dat wij Joy met 8 weken mee hebben laten gaan in de groep! We plukken hier echt de vruchten van. Joy is voor geen enkele hond bang, luistert super goed als ze los loopt en we konden samen met Benjamin gelijk werken aan de uitdagingen die de opvoeding van een pup met zich meebrengen naast een wat oudere hond.

Janneke
2 jaar geleden

Met grote tevredenheid en vertrouwen maken wij al een aantal jaar gebruik van de diensten van Joanne en Benjamin voor onze hond Bodhi. We kunnen ons geen betere uitlaatservice wensen! Beiden zijn heel lief, rustig, duidelijk en erg kundig met de honden. De wandelingen zijn uitgebreid en in de natuur waar Bodhi lekker los kan lopen. Het is fijn om te weten en te zien dat ze het daarin zo naar haar zin heeft. Van elke wandeling wordt een filmpje gedeeld. Het valt ons op hoe goed de roedel op elkaar is ingespeeld en hoe goed ze luisteren naar Joanne en Benjamin. Het is voor Bodhi niet alleen een fijne ervaring, maar ze leert er ook heel veel van. Verder vind ik het heel prettig dat er op een open, liefdevolle manier wordt gecommuniceerd met ons wanneer er iets te delen valt. Ten slotte, onze dubbele plus, als wij op vakantie gaan naar een plek waar Bodhi niet mee kan, kan ze bij Joanne of Benjamin logeren. Ze kent hen goed en de opvang is in de eigen huiselijke (landelijke) omgeving, samen met andere hondenvriendjes en vriendinnetjes. We hebben altijd het gevoel dat het voor Bodhi dan ook echt vakantie is!

Ellen
2 jaar geleden

Ben enorm blij dat ik Joanne ben tegen gekomen , op zoek naar oplossing van mijn probleem met mijn herder Indy .Ze viel steeds vaker uit naar andere honden , nadat ze zelf aangevallen was . Na training bij Joanne , loop ik nu weer rustig zonder stress in losloop gebied .
Ben gefascineerd hoe ze met alle honden tijdens de wandeling contact heeft met alle honden en prachtig te zien hoe de honden positief reageren op haar .
Mijn dank is groot .
ook Indy is heel blij als ze opgehaald word voor de uitlaat service .
Ik had het me niet beter kunnen wensen !!
Ze is een top vrouw .

Renske
2 jaar geleden

Joanne heeft ons heel erg geholpen! Onze labradoudle Izzy werd heel angstig en trok vaak, sinds ze bij Joanne is gaat het steeds beter. Het angstige gedrag is steeds minder. Het trekken is eigenlijk zo goed als weg. Izzy geniet van de wandelingen en komt altijd helemaal blij thuis. Er is niks wat je als baasje blijer maakt dan een hond die helemaal enthousiast thuis komt van de uitlaatservice. Ik zou iedereen aanraden om je hond mee te laten wandelen met Your dog Our job! Ik wil Joanne & Benjamin heel erg bedanken voor al hun hulp, en de leuke wandelingen die Izzy heeft gehad en nog zal krijgen!

Renske (13 jaar) & ons maatje Izzy (3 jaar)

Iris
2 jaar geleden

Joanne heeft ons super fijn geholpen, zeer flexibel en altijd bereid om mee te denken met de problemen die wij met de honden hadden. Timo en Tara genieten altijd van de wandelingen. Ze zijn allebei enorm gegroeid sinds ze bij Joanne zijn aangesloten. Echt een aanrader voor iedereen.

Mariska
2 jaar geleden

Wat een avontuur zijn we ingegaan met Joanne! Boef en Panda waren ongeleide projectielen tijdens het uitlaten en daarnaast vond vooral Panda alle andere honden spannend. Na een intensieve trainingsperiode gaan ze nu beide wekelijks mee met de uitlaatservice en daar genieten ze enorm van! Joanne is streng voor ze maar straalt vooral veel liefde naar ze uit. Boef en Panda zijn dan ook stapelgek op haar. We hopen dat ze nog lang kunnen genieten van de wekelijkse uitjes met your dog our job. Een absolute aanrader dus voor iedere hond en eigenaar.

Peggy Appelmans
2 jaar geleden

Ons avontuur met Joanne begon bij Skye (herder) die wel heel veel interesse had in alles wat bewoog. Maar Joanne kon haar snel duidelijk maken dat dit niet interessant is. En sindsdien gaat ze vrolijk 2 keer per week mee met de wandelingen.
Daarom dachten we dat James (Jack Russell 11j), die alle vreemde honden vakkundig uit de buurt probeerde te houden, met de nodige begeleiding dit misschien ook achterwege zou kunnen laten. James is een weekje ‘intern’ geweest bij Joanne en gaat nu als een grote jongen tussen al die andere vreemde honden zitten in de bus. Hij beleeft zijn 2e jeugd en is altijd vooraan te vinden tijdens de wandelingen.
En vervolgens kwam Blue (herder nu 7 maanden) de familie vergroten. We hebben samen les gehad bij Joanne en hij gaat sinds het begin mee met de wandelingen. De eerste keren moest er nog een buggy meegenomen worden, maar die was al snel niet meer nodig.
Wij maken dus heel graag 2 keer per week gebruik van de uitlaatservice. James, Blue en Skye zijn niet te houden als ze de bus horen voorrijden en ik geniet telkens weer als ik de filmpjes krijg en zie hoeveel plezier de honden hebben.
Kortweg top service door mensen die honden begrijpen en hierdoor de honden ook hond laten zijn.
En mede hierdoor zijn mijn wandelingen met de honden ook veel aangenamer en rustiger geworden. Bedankt en ga zo door!!
Peggy, James, Skye en Blue

Jacqueline namens Trixie
3 jaar geleden

Trixie voor Joanne: hè, een vlinder, hè een kind! Hé andere hond, met jou ga ik heel hard spelen, dag oudere mevrouw ga jij mij aaien! Ik spring wel tegen je op! Mijn vrouwtje schreeuwt dan zo leuk! Ze rukt wel aan mijn riem en dat is niet leuk maar ach ze houdt toch wel van me!
Trixie tijdens de eerste lessen bij Joanne: oh! Dat mag dus allemaal niet! Oh…. Vrouwtje gilt niet meer maar heeft ineens ook hele lange armen want ook als ik losloop word ik ook door haar gecorrigeerd! Oké, ik ga kijken wat ze willen want vrouwtje is toch liever als ze glimlachend naar me kijkt.
Trixie drie weken in de groep bij Joanne: ik kluif liever dan dat ik me druk maak. Ik slaap vast en diep. En als we uitgaan? Ik volg Joanne maar ook mijn vrouwtje graag, ze geven me de keuze om te reageren maar ik hoef niet meer overal op te reageren. Mijn vrienden, daar speel ik heus wel mee en al het andere? Als het mag ontmoet ik graag alles en iedereen maar ik blijf rustig zitten of maak kennis met mijn soortgenoten op een kalme manier. En mijn vrouwtje? Zo stil! Maar ik weet gewoon dat ze apetrots is!

Timon
3 jaar geleden

Wanneer je echt een goede uitlaatservice zoekt, kan ik iedereen uitlaatservice Hond Puur Natuur van harte aanbevelen.
Na de eerste kennismaking met Joanne had ik er al alle vertrouwen in. Later ben ik mee geweest om te ervaren hoe een dagelijkse wandeling voor onze hond zou zijn. Mijn mond viel open van verbazing. Zo bijzonder om te zien dat zoveel honden bij elkaar met elkaar spelen en toch volgzaam zijn. De rust die Joanne uitstraalt, heeft daar dan ook zeker mee te maken. De liefde die Joanne voor honden heeft, is duidelijk te zien! Zelden iemand gezien die met zoveel passie haar bedrijf runt.
Wij willen dan ook niet anders meer!
Joanne bedankt voor alles! Ook voor de extra moeite die je doet buiten de wandelingen om.

Bobbi
3 jaar geleden

Als u een betrouwbare flexible uitlaat service zoekt bent u hier aan het goede adres. In het begin vond ik het erg spannend maar Joanne wist me al meteen gerust te stellen. Ik mocht zelfs mee en elke keer krijg je een leuke video te zien van de wandeling. Voor advies kun je ook bij haar terecht. Hoe ze het doet weet ik niet maar ze is echt een leider van de roedel. Alle honden onder controle. Echt geweldig!

Joppe
3 jaar geleden

Mijn bullmastiff loopt vanaf pup af aan al mee met Joanne en ze is van maart 2019. In al die tijd heb ik Joanne mee gemaakt als een flexibele, zorgzame en zeer betrouwbare honden uitlaat. Ook stuurt ze dagelijkse updates met filmpjes.

Niks dan complimenten over Joanne!

Lobke
3 jaar geleden

De aandacht en liefde die Joanne heeft straalt al vanaf haar af op het moment dat ze de tijd neemt om vooraf kennis te maken met je hond! Onze hond Puk heeft enorm veel plezier en geniet van de middagen dat ze meegaat met de uitlaatservice, daar kunnen we ‘s middags altijd van genieten wanneer we weer een filmpje ontvangen. Met een gerust hart en alle vertrouwen kun je je hond meegeven. Daarnaast is het contact altijd prettig en persoonlijk. Puk (en wij zelf ook) zouden nooit meer anders willen!

H.
3 jaar geleden

Het team is bevlogen, betrokken (naar hond en klant), professioneel, deskundig en zorgvuldig in 't werk. Mijn hond geniet enorm van de gekozen wegen bij de onderneming (ervaring met uitlaatservice, training/cursus en pension) en leert ook veel door de deelname in de roedel o.l.v. Joanne en Benjamin. Ik ben ontzettend blij met hen en wat ze doen en hoe ze erin staan. En met de samenwerking die er is.

Tirzanne
3 jaar geleden

Onze hond is doof en had gedragsproblemen, maar dankzij de goede begeleiding kan zij al een paar jaar lekker los meelopen met de roedel. De medewerkers hebben echt verstand van het gedrag van honden waardoor de sfeer in de roedel heel gemoedelijk is.

We krijgen na elke wandeling een filmpje waarin je kan zien hoeveel plezier de honden hebben!

Kortom, ik geef mijn hond met een gerust hart mee omdat ik zeker weet dat ze in goede, professionele en liefdevolle handen is.

Birgit
3 jaar geleden

Wij zijn zeer tevreden over de uitlaatservice. Onze hond vindt het heel fijn om mee te lopen in de roedel. Dankzij Joanne en Benjamin heb ik het vertrouwen gekregen dat ik mijn hond met een gerust hart los kan laten lopen in het bos.

Iris
3 jaar geleden

Ik geef meerdere keren per week met een gerust hart mijn twee witte herders mee aan Joanne en Benjamin. De liefde voor honden spat er vanaf en het is fijn om te weten dat je honden veilig én geliefd zijn in de roedel en een leuke tijd hebben. Ook is het fijn dat Joanne altijd mee kan denken als er iets aan de hand is met één van de honden of bij praktische punten zoals een keer een dagje ruilen. Super!

Noor
3 jaar geleden

Onze herder Charlie vond alles erg spannend, maar met de juiste begeleiding en het vertrouwen van Joanne geniet ze nu van de wandelingen met de roedel!