Hi, dit is YOUR DOG 🤎 OUR JOB!

 

YDOJ is opgericht door hondengedragstherapeut Joanne Huis in 't Veld. Sinds de start van Joanne haar eigen uitlaatservice in 2018 onder de naam Hond Puur Natuur is haar uitlaatservice inmiddels uitgegroeid tot een team met maar liefst vier bussen die rond rijden in verschillende regio's van Gelderland. Maar het zakelijke succes is niet waar zij het voor doet. Het emotionele succes bij de honden en de klanten, dat is waar het om draait. Want als zij gelukkig zijn, is zij het zelf ook.

"Mensen geven hun, misschien wel meest geliefde, bezit aan je mee, dan moet de dienstverlening, de zorg, het gevoel en de service aan alle kanten kloppen. En als je dan de honden ziet groeien en ontwikkelen en de klant is dan niet blij maar héél blij, dan is het ultieme doel bereikt."

Maar Joanne runt niet alleen deze bruisende uitlaatservice, zij is ook actief als hondengedragstherapeut. Hierbij traint en rehabiliteert zij veelal honden die zijn afgeschreven maar ook bij veelvoorkomende dagelijkse problemen wordt ze ingeschakeld. Daar waar gedrag uit de hand is gelopen of dreigt te lopen en men niet (meer) weet hoe ze het moeten oplossen schiet zij te hulp. Inmiddels heeft zij door heel Nederland en België al honderden honden en hun baasjes weer op weg geholpen en leven zij nu in rust, blijdschap en intens geluk weer samen. Meer hierover weten? Check www.dogcoachjoan.com. Gedragstherapie is niet waar YDOJ om draait maar wel iets wat onlosmakelijk verbonden is met het professioneel en deskundig runnen van een uitlaatservice onderneming. YDOJ richt zich op het verzorgen van doordeweekse, actieve wandelingen mét deskundige begeleiding. Want hoe vaak worden honden niet afgewezen om hun ras, hun achtergrond of gedrag. Daar hoeven wij gelukkig niet aan mee te doen, uiteraard zonder onnodige risico's te nemen.

 

Onze missie, die woorden klinken zo standaard maar het is echt onze missie om de honden die meelopen met de uitlaatservice zoveel mogelijk op weg te helpen naar extra veel levensgeluk, stabiliteit en gezondheid middels de actieve en leerzame wandelingen. Doordat er met de honden gecommuniceerd wordt in hun eigen taal en ze op hun individuele niveau begeleid worden kunnen de honden duidelijkheid, begrip, liefde en eerlijke communicatie van ons verwachten. En deze verwachting mag jij ook als baasje hebben want iedere hond maar ook zeker ieder mens is uniek en geliefd. Wij als hondenliefhebbers begrijpen als geen ander wat jij nodig hebt wanneer je onze diensten inschakelt. Iedere hond wordt gezien en iedere klant wordt gehoord. Het uitlaten van jouw hond baseert zich namelijk op een samenwerking tussen jou en ons. We moeten samen een team vormen zodat we voor jouw hond het maximale uit de wandelingen kunnen halen. YDOJ hecht hier heel veel waarde aan want het einddoel is dat iedereen vooral heel gelukkig wordt van onze dienstverlening en dat kan alleen maar als we met elkaar op één lijn zitten. 

 

We stoppen dus heel veel liefde en toewijding in ons werk en praktisch gezien ziet dat er als volgt uit. Je meldt je hond aan via het aanmeldformulier, naar aanleiding van jouw aanmelding wordt er telefonisch contact met je opgenomen en vindt er een fysieke of telefonische kennismaking plaats. Hierna is jouw hond klaar om voor de eerste keer mee te gaan en wordt hij/zij opgehaald door Joanne of Benjamin. Wij rijden van maandag t/m donderdag rond in jouw regio en we kennen alle honden persoonlijk in de uitlaatservice. Omdat jouw hond nieuw is wordt het integratieproces in de roedel zorgvuldig begeleid. De bussen waar de honden in worden vervoerd zijn bussen zonder hokken, ja wel, zónder hokken. Hier leren de honden namelijk de basisprincipes van de normen en waarden in een roedel en dit is zo belangrijk voor het leggen van vriendschappen en verbinding met de andere honden. De bus wordt geventileerd door middel van een elektrische dakventilator en wij hebben altijd zicht en geluid op de honden achterin. Na de intensieve wandeling van 75 tot 90 minuten wordt jouw geliefde hond weer thuisgebracht, daar checken we even of er nog voldoende vers drinkwater is en indien je dat bij ons hebt verzocht geven we zijn/haar eten. Dan nog een dikke knuffel en dan gaan we weer verder. Dat is hoe wij het doen. 

Verder is YDOJ te omschrijven als zorgzaam, betrokken en verantwoordelijk, mocht dat nog niet voldoende naar voren gekomen zijn. Wij nemen onze taak héél serieus en we gaan geen uitdaging uit de weg. Het geluk dat wij namelijk ervaren in het contact met de honden gunnen we ook iedere hond in het contact met elkaar. In alles wat we doen zijn we zeer gedreven en alleen het beste is goed genoeg. 

Wil jij je graag aanmelden om je hond mee te laten lopen met deze uitlaatservice of wil je weten wat wij voor jou en je hond kunnen betekenen? Laat dan je gegevens achter via onze contactpagina en we nemen vaak dezelfde dag nog contact met je op! Gelijk inschrijven? Klik op de button hieronder!