Boho Rosa Halsband

€ 59,95

Boho Rosa Halsband

€ 59,95

Haal vrolijkheid in huis met de mooie bruin met roze Rosa halsband. De Boho collectie bestaat uit prachtig gestikte en geborduurde kleurrijke halsbanden. Alles geheel zelf ontworpen en met de hand gemaakt. Alles voor de perfecte look voor je hond.

Blue Halsband

€ 59,95

Blue Halsband

€ 59,95

Zoals de naam al doet vermoeden, de Blue is een prachtig blauwe halsband. Als deel van de Boho collectie is het design op deze gekleurde halsband met de hand geknoopt in Peru. Een tijdloos design in een mooie kleur. Dit hippe design doet het goed bij alle honden! En daarbij ook de baasjes, dus hij is ook geschikt om mee op te scheppen.

Rose Halsband

€ 59,95

Rose Halsband

€ 59,95

Deze prachtig roze halsband uit de Boho collectie is volledig met de hand geknoopt. Gekleurd leer in combinatie met een gekleurd design, de Rose brengt vrolijkheid naar elke hond.

Geen hond zal er toffer uit zien dan die van jou, met deze halsband een zekerheid!

Zara Halsband

€ 59,95

Zara Halsband

€ 59,95

De blauwe Zara uit de Chique Boutique collectie is speciaal voor de luxe stappers. Gemaakt van het beste leer en voorzien van een zebraprint. Je hond steelt gegarandeerd de show want deze band is gemaakt om te shinen.

Stevig van buiten en zacht van binnen. Je hond verdient alleen het beste, daarom is de binnenkant van lekker zacht leer gemaakt. Luxe mag best lekker zitten.

Lou Lou Halsband

€ 59,95

Lou Lou Halsband

€ 59,95

De Lou Lou is de bordeaux rode halsband uit de Chique Boutique collectie. Deze collectie kenmerkt zich door de combinatie van prachtig donkere kleuren en luxe dierenprint, gemaakt met de beste materialen. Speciaal voor de modebewuste viervoeters, met deze halsband ga je nooit onopgemerkt voorbij. 

Ivy Halsband

€ 59,95

Ivy Halsband

€ 59,95

De Ivy is de prachtige donkergroene halsband uit de Chique Boutique collectie. Gemaakt van de beste materialen, uitgevoerd in een prachtige kleur en voorzien van een dierenprint. Alleen het beste voor je hond.

Deze halsband is voor de modebewuste viervoeters. Steel de show op elke hoek, dat is waar de Ivy perfect voor is.