Leer leiden als een roedelleider

 

WIl jij leren om te leiden zoals een echte roedelleider? Dan is deze adventure écht iets voor jou. Voor ons mensen is het een hele uitdaging om te leren denken als een hond want hoe denken honden eigenlijk? Daar ga je bij de Packleader Walk alles over leren! Deze wandelingen zijn voor iedereen die een hond heeft en hier meer over wil leren, heel geschikt voor jonge honden, voor honden met een rugzakje en voor degenen die steeds beter willen worden en willen leren een gewoonte te maken van gewenst gedrag. Je wandelt in een groepje van maximaal zes andere mensen zoals jij.

 

Tijdens de wandelingen die je hier gaat maken draait alles om leiderschap, volgzaamheid en sociaal contact. Het gaat erom dat jij in control bent, raakt en blijft en mede dankzij deze lessen kan zeggen dat jouw hond goed onder appèl staat. En dat gaat veel verder dan een hond die luistert als jij roept. Want hoe begint jouw wandeling? Hoe verloopt de wandeling als je hond (nog) aan de lijn zit, hoe gaat het als je hond los is, wat gebeurt er wanneer honden van buitenaf in het spel komen? Allemaal belangrijke onderdelen waarbij je makkelijk de controle kunt verliezen of waarbij je hond getriggerd kan raken. Omdat de lessen samen met andere deelnemers met een hond zijn is er ook sprake van sociaal contact tussen de honden. Hoe kun je daar het beste mee omgaan en welke signalen wisselt jouw hond uit maar ook; welke signalen wissel jij uit met je hond?

 

'Lekker wandelen met je hond' is voor heel veel mensen een hoofdreden om een hond aan te schaffen. Want hoe heerlijk is het om met je maatje op pad te gaan en je hond gelukkig te maken met hetgeen hij/zij het liefste doet. Veel mensen passen hun beeld of verwachting hiervan aan omdat ze merken dat het niet (meer) gaat zoals ze eigenlijk hoopten. Maar dat hoeft dus helemaal niet. Voor iedere hond en iedere baas bestaat een ontspannen, fijne en veilige wandeling! Maar ook wanneer je wandelingen wel naar tevredenheid verlopen is deze adventure een goeie boost en een leerzame tijd voor jullie beiden. We kijken naar jullie uit! 

 

Tijden, locatie, kosten

  • Eerste walk gratis en vrijblijvend!
  • Iedere woensdagochtend van 09:00 tot 10:30 (start woensdag 5 januari 2022);
  • Packleader Walk maandabonnement voor 1 walk week: € 78,00 per maand (maandelijks opzegbaar);
  • hoofdzakelijk Ede (en omgeving), exacte locatie en handige info ontvang je persoonlijk in de app;
  • leden zonder hond (vrienden/familie/kennissen) zijn ook welkom!

 

Ben je helemaal enthousiast en wil jij samen met je hond een plekje in deze groep? Vul dan onderstaand formulier in en we verwelkomen je graag vanaf woensdag 5 januari 2022! Later instromen? Vul dan je gewenste startdatum in bij 'bijzonderheden' onderaan het formulier. 

 

Inschrijfformulier